×
2330, DUNAHARASZTI
FŐ ÚT 270
+36 24 478 870
+36 24 536 126

Rólunk

A Delforg Kft az egyik legrégebbi szereplője a fagyasztott élelmiszerek hazai piacának, mivel még 1992-ben alapították. Eleinte kizárólag a tengeri halak forgalmazására korlátozódott a tevékenysége, főként a Magyarországon rohamosan terjeszkedő kiskereskedelmi láncok kiszolgálása volt a fő profilja.

Idővel a piaci helyzet alaposan megváltozott. Ennek hatására tevékenységi körünk igen jelentősen kiszélesedett. Megjelentek vevőink között a közétkeztetési intézmények és a vendéglátó egységek is. Mindez teljes koncepcióváltást, a cég strukturális átszervezését és a termékskála drasztikus kibővülését jelenti. Mind a mai napig a haltermékek képviselik számunkra a fő irányt, ebben vagyunk a legerősebbek, e téren rendelkezünk az egész világot behálózó üzleti kapcsolatokkal. Termékeink Argentínából, Kínából, Indiából, Vietnamból és szinte valamennyi uniós tagországból érkeznek.
Beszállítói körünkben a kontinensek közül egyedül Ausztrália nem képviselteti magát. Igaz, hogy ez csak a haltermékekre vonatkozik, mivel a térségből az új-zélandi bárányhús ma már korrigálja ezt a “hiányosságot”.

A haltermékek körén belül is jelentős a bővülés, a kiskereskedelemnek szállított kommersz termékek mellett for galmazunk széles választékban magas értékű készítményeket is. Ilyenek a különböző rákfélék, nemes halfilék (lazac, Viktória tavi sügérfilé, pangasius, nyelvhal- és fogasfilé, stb), polipok, kagylók, tengergyümölcsei koktél. Egész haltörzsekből a kiemelkedő minőséget a fogas, lazac, és a hek képviseli.
A haltermékek körén kívül már volt szó az új-zélandi bárányhúsokról, de jelentős az értékesítés a fagyasztott baromfitermékek, sertés- és marhahúsokból, továbbá vadak köréből is. A főételekhez hozzátartozik természetesen a körítés is, ezért szortimentünkből nem hiányozhatnak a zöldségfélék és burgonyatermékek sem. Zöldségekből elsősorban az itthoni eredetűeket forgalmazzuk, burgonyák terén pedig a McCain termékeinek vagyunk az egyik legjelentősebb hazai disztribútora.
Leszámítva a desszerteket, az általunk szállított élelmiszerek döntően alapanyag jellegűek, mivel minden étterem séfjének megvan a maga elképzelése arról, hogy az egyes ételeket hogyan készítse el. A magasan feldolgozott konyhakész, esetleg panírozott termékek inkább a közétkeztetés terén érdekesek, ahol a pár perc alatt megsüthető készítményeknek megbocsátható, ha kissé “konfekció” jellegűek, főként, ha azok is jó minőséget képviselnek.
Vevőink kiszolgálására széles körű disztribúciós hálózattal rendelkezünk. Három működő telephelyünkön megfelelő számú hűtős járművünk végzi túrajáratokkal a kiszállítást. Ezek a telephelyek Dunaharasztiban (ahol a cég központja is működik), Nemessándorházán (Zala megye) és Nyíregyházán vannak, vagyis regionális és országos áruterítést is végzünk.
A három telephelyen összesen mintegy ezer m²-es mélyhűtő saját tároló-kapacitás áll rendelkezésre az általunk importált, illetve forgalmazott termékek tárolására. Mindezek mellett még jelentős volumenű idegen helyen történő tárolást vagyunk kénytelenek állandó jelleggel igénybe venni.   Cégünk “zászlóshajója”, a zalai egységünk mivel itt működik a rendkívül modern kiszerelő üzemünk, ahol számítógép által vezérelt automata japán-német csomagoló- kiszerelő gépsoron percenként 30-40 csomag kiszerelt termék állítható elő. A kötelező HACCP rendszeren kívül IFS, MSC és ASC rendszerek tanúsítják, hogy a termelés európai mércével mérve is magas színvonalon folyik. Az üzem által kibocsátott termékek ma már megtalálhatók a Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban és Szlovéniában is.
A rendeléseket vagy a területi képviselők veszik fel személyesen, vagy az egyes egységeinkben dolgozó, a kapcsolattartást végző munkatársaink telefonon. Rendelni lehet faxon, e-mailben illetve személyesen a képviselőknél is. A netto 15 ezer forint felett vásárló vevőink kérhetnek házhozszállítást. A szállítási napokról kérjük, érdeklődjön munkatársainknál. Ennél kisebb értékű vásárlások lebonyolítására szívesen állunk rendelkezésére telephelyeinken.
Reméljük, hogy már eddig is vevőkörünkben tudhatjuk Önt. Amennyiben még nem, várjuk a kapcsolatfelvételt, melynek érdekében az értékesítésben dolgozó munkatársaink bizonyára hamarosan fel fogják keresni Önöket.