Összetevők: panír [búzaliszt, ivóvíz, panírmorzsa [búzaliszt, napraforgó étolaj, étkezési só, élesztő, fűszerek (kurkuma, paprika)], gépi úton csontozott csirkemellhús (34%), ivóvíz, napraforgó étolaj, ízesítő keverék [kukoricakeményítő, szójafehérje, étkezési só, aroma, ízfokozó (nátrium-glutamát), emulgeálószer (trifoszfátok), fűszer, fűszerkivonatok].
Glutént és szóját tartalmaz.
A termék nyomokban tojást, tejet, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
| Energia-tartalom KJ: | 993 |
| Energia-tartalom kcal: | 237 |
| Zsír (g): | 11 |
| Telített zsírsavak (g): | 2.3 |
| Szénhidrát (g): | 24 |
| amelyből cukrok: | 0.6 |
| Fehérje (g): | 9.8 |
| Só (g): | 1.34 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 5 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 5 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 16-18 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.